Cinzento Custom Made®

 

Wij zijn trotse dealer van Cinzento Custom Made®. Cinzento Custom Made® is het merk voor exclusieve houten vloeren. Als dealer maken wij gebruik van speciale privileges. Waardoor wij onze klanten extra zekerheid kunnen bieden qua advies, informatieverstrekking, onderhoud, garantie en betrouwbaarheid.

 

Cinzento Custom Made® is het een merk van Nederlandse bodem dat uitblinkt in het ontwikkelen en produceren van op maat gemaakte exclusieve houten vloeren. Het gehele proces van ontwerp tot uitvoering wordt door Cinzento Custom Made® in Nederland gedaan.

 

Bij Cinzento Custom Made® zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kunt u kiezen voor een planken vloer, een visgraat vloer, Hongaarse Punt of een klassiek blokpatroon.

 

 


Planken vloer

Visgraat vloer


Hongaarse punt

Blok patroon


Het Cinzento Custom Made programma voldoet aan het 100% Pure Wood Label. Wilt u meer weten over Cinzento Custom Made®? Wij helpen u graag in onze showroom in Nijkerk. Mocht u vragen hebben over een houten vloer dan kunt u telefonisch contact opnemen via: (033) 760 1999 of een bericht achterlaten door middel van het invullen van het contactformulier.

 

www.cinzento.nl