· 

Houten vloer laten schuren

Is uw houten vloer niet meer naar wens en wilt u deze opnieuw laten schuren? Bij Design Vloer & Raam hebben wij jarenlang ervaring in het schuren van houten vloeren. Onze ervaren parketteurs helpen u graag!

 

Parket vloer schuren

Als uw parket- of houten vloer niet meer glad en strak is hoeft u deze natuurlijk niet meteen te vervangen. U kunt uw huidige houten vloer schuren, lakken of opnieuw in de olie laten zetten.

 

Wanneer moet ik mijn parketvloer laten schuren?

  • Als uw vloer ernstig vervuild of verontreinigd is
  • Als u een beschermlaag wilt laten aanbrengen
  • Als uw vloer opgeknapt dient te worden
  • Als u kleurverschil wil weg werken

 

Houten vloer schuren voor en na

Ondanks dat wij al erg veel vloeren hebben mogen opknappen blijft het elke keer een leuke uitdaging. Zo hebben wij verschillende soorten en maten houten vloeren mogen schuren.

 

Voor het onderstaande project hebben wij eerst de vloer volledig geschuurd en hierna in de olie gezet in de kleur Castle Brown. De bewoners kunnen nu weer jaren lang genieten van een “nieuwe” vloer.

 


Houten vloer oliën

Om de houten vloeren zo goed als nieuw te maken behandelen wij deze vloeren na het schuren met 2 componenten olie. Een parketvloer die geolied is heeft een matte en natuurlijke uitstraling. De houten vloer is goed te onderhouden. Indien er krassen opkomen kunt u dit met gemak wegwerken. U ziet geen kleur- of glansverschil. Zo kunt u weer jaren lang genieten van uw vloer.

 

Vrijblijvend offerte aanvragen:

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag!