Osmo Olie

Alleen een bij hout passende afwerking zorgt ervoor dat de natuurlijke schoonheid en de kracht van hout lang bewaard blijven. Al meer dan 40 jaar ontwikkelt Osmo ademende afwerkingen op basis van olie en was. Osmo is een werkelijke pionier op dit gebied.

Osmo Hardwax 3032 kleurloos 2,5 liter

Osmo 3032 hardwaxolie is een kleurloze houtafwerking, die de natuurlijke kleur van het hout versterkt en uw vloer optimaal beschermt. Tip: gebruik de 0,125 Liter om de kleur te testen.

 


Osmo Decorwas High Solid 1 liter

Osmo Decorwas Transparant is de perfecte allrounder voor al het hout binnenhuis. De Decorwas laat een zijdeglanze uitstraling achter die slijtvast is en vuil- en waterafstotend. De Osmo Decorwas Transparant dekt het hout af in 1 laag, indien u een intensievere kleur wil, kunt u een tweede laag aanbrengen. De Decorwas kan worden toegepast op meubels, kinderspeelgoed, houten profielen, vloer en is bestand tegen normale huishoudelijke chemicaliën. Wij adviseren de Decorwas af te werken met 1 van de kleurloze hardwax olien van Osmo. Met 1 liter kunt u ongeveer 24 m2 behandelen op basis van 1 laag. 


Osmo Basisolie Full Solid

Osmo Full Solid basisolie  is een ingekleurde basisolie voor de professionele behandeling van houten oppervlakten. Osmo ingekleurde basisolie is een hoogwaardige, oplosmiddelvrije kleurolie voor alle houten vloeren. Na het aanbrengen van deze kleurolie brengt u vervolgens de Osmo Hardwax-olie kleurloos 5125 aan voor een zeer hoge slijtvastheid.


Osmo Hardwax Olie

De Osmo Hardwax-Olie Pure is een hoogwaardige, oplosmiddelenvrije parketcoating voor de professionele parketlegger. Deze is geschikt voor alle houten vloeren (massief houten vloeren, landhuisvloeren en scheepsvloeren) volgens DIN 18356. Deze onderhoudsvriendelijke behandeling wordt gekenmerkt door een bijzondere oppervlaktehardheid en contactbestendigheid. Het product is waterafstotend en ongevoelig voor vuil. Vlekken laten zich eenvoudig en restloos verwijderen.