Rubio Monocoat Olie

 

* De bestelde producten kunnen worden afgehaald in Nijkerk.

Natuurlijk kunnen wij de door u bestelde producten ook naar u verzenden. Hiervoor brengen wij eenmalig € 7,25 aan verzendkosten in rekening. LET OP: bij verzending graag uw adresgegevens in de mail vermelden!

Monocoat Olie 2C 100 ml

Monocoat Oil 100 ml Kleur olie  is een olie voor parket en meubels. Monocoat olie is uiterst geschikt voor het behandelen van binnentoepassingen die een snelle droging en beloopbaarheid vereisen. De 2-componenten olie is verkrijgbaar in 40 kleuren.

 

€ 18,75 incl. btw *


Monocoat Olie 2C 350 ml

Monocoat Oil duoblik 2C 350 ml Kleur olie (set A + B) is een complete 2-componenten olie voor parket en meubels, bestaande uit Monocoat Olie Plus (A) en Monocoat Olie Plus Accelerator (B). Uiterst geschikt voor het behandelen van binnentoepassingen die een snelle droging en beloopbaarheid vereisen. VERPAKKING: Duoblik van 350 ml: 275 ml Monocoat Oil Plus en 0,75 l Monocoat Oil Plus accelerator (B-component). Afhankelijk van houtsoort, schuur- en aanbrengmethode. De 2-componenten olie is verkrijgbaar in 40 kleuren.

 

Rubio Monocoat Olie 2C Pure 350 ml is verkrijgbaar voor €37,25 incl. btw.

 

€ 48,25 incl. btw *


Monocoat Olie 2C 1,3 liter

Rubio Monocoat Oil plus 2C A&B component in kleur. De combinatie van de olie (A) en de accelerator (B) zorgt voor een snelle droging. De olie (A) kan ook ook zonder de versneller toegepast worden. Rubio Monocoat Oil plus 2C is een product van de nieuwste generatie die uw hout kleurt en beschermt in 1 enkele laag. Kan worden toegepast als renovatie- of onderhoudsolie op met Rubio Monocoat geoliede oppervlakten. Deze verpakking is geschikt voor het behandelen van 30 - 50 m2 vloer. Deze verbruiken zijn louter indicatief. Het verbruik is afhankelijk van de houtsoort en de voorbereiding. De 2-componenten olie is verkrijgbaar in 40 kleuren.

 

Rubio Monocoat Olie 2C Pure 350 ml is verkrijgbaar voor €118,75 incl. btw.

 

€ 157,75 incl. btw *


Monocoat Precolor Easy 1 liter

Monocoat Precolor Easy 1 liter is een voorkleuring die alleen wordt toegepast in combinatie met de Monocoat Olie met de bedoeling speciale effecten en contrasten te creëren. De combinatiemogelijkheid van 14 kleuren Monocoat Precolor Easy (die bovendien ook onderling mengbaar zijn) en 40 kleuren olie schept onbeperkte creatieve mogelijkheden en dat terwijl de optimale moleculaire binding van de Monocoat Olie met het hout gegarandeerd blijft. wij adviseren om eerst een test op te zetten, kleuren zijn indicatief en niet bindend.

 

Deze verpakking is geschikt voor het behandelen van 15 – 20 m2, afhankelijk van de voorbereiding en de houtsoort. Deze verbruiken zijn louter indicatief. Het is steeds aangeraden een staal te zetten om het exacte verbruik te bepalen

 

€ 46,50 incl. btw *


Monocoat Precolor Easy 2,5 liter

Monocoat Precolor Easy 2,5 liter is een voorkleuring die alleen wordt toegepast in combinatie met de Monocoat Olie met de bedoeling speciale effecten en contrasten te creëren. De combinatiemogelijkheid van 14 kleuren Monocoat Precolor Easy (die bovendien ook onderling mengbaar zijn) en 40 kleuren olie schept onbeperkte creatieve mogelijkheden en dat terwijl de optimale moleculaire binding van de Monocoat Olie met het hout gegarandeerd blijft. Wij adviseren om eerst een test op te zetten, kleuren zijn indicatief en niet bindend.

 

Deze verpakking is geschikt voor het behandelen van 37,5 – 50 m2, afhankelijk van de voorbereiding en de houtsoort. Deze verbruiken zijn louter indicatief. Het is steeds aangeraden een staal te zetten om het exacte verbruik te bepalen

 

€ 109,50 incl. btw *


Handpad & houder

Deze handpad + houder wordt gebruikt voor het met de hand aanbrengen van de Monocoat olie op vloeren, meubels, tuinmeubelen. Daarna goed droogpoetsen met droge bij voorkeur katoenen doek, bijvoorbeeld oude theedoek. Let op doek en pad na gebruik onderdompelen in water, doek en pad kunnen spontaan ontbranden!

 

€ 4,- incl. btw *