Lecol onderhoud

Om de uitstraling van uw houten vloer te behouden én een lange levensduur te garanderen, is goed onderhoud een belangrijke vereiste. Zie hier ons assortiment Lecol onderhoudsproducten.

Lecol OH 22 Oil Care 1 liter

Lecol Oilcare OH22 wordt gebruikt op geïmpregneerd parket en andere houten vloeren die onderhoudsolie op kunnen nemen. Dit product kan niet gebruikt worden op vloeren die behandeld zijn met hardwasolie of met lak. Lecol Oilcare OH22 is een onderhoudsolie op waterbasis.


Lecol OH 23 Soap 1 liter

Lecol Soap OH23 is een PH neutrale zeep, welke zowel een reinigende werking heeft, evenals een voedende en beschermende werking heeft op uw houten vloer. Hierdoor zorgt Lecol Soap OH23 ervoor dat de porïen van een houten vloer welke behandeld is met de Lecol Accent olie, verzadigd blijven.


Lecol OH 25 Conditioner 1 liter

Lecol Conditioner OH25 is een onderhoudsproduct geschikt voor parket en houten vloeren welke behandeld zijn met Lecol VL95, VL96 of Loba HS olie. Daarnaast is Lecol conditioner OH25 geschikt om te gebruiken op parket en houten vloeren welke behandeld zijn met hardwax olie.


Lecol OH 27 Intense Cleaner 1 liter

Lecol Intense Cleaner OH27 reinigt de de vloer intensief en is tevens een ontvetter/wasverwijderaar. Dit product is geschikt voor alle met natuur-olie, hardwax-olie en UV-olie behandelde parket- en houten vloeren. Ook kunt u Lecol Intense Cleaner OH27 buiten gebruiken om uw terras te reinigen.


Lecol OH 32 Wax & Clean 1 liter

Lecol Wax Clean OH32 is bedoelt voor vloeren die behandeld zijn met was, balsem of hardwas.


Lecol OH 34 Wax Remover 1 liter

Met Lecol Wax Remover OH34 kan u gemakkelijk oude was-, vet- en vuillagen verwijderen. Ook verwijdert het stevige vlekken.


Lecol OH 35 Powerwax

Lecol Power Wax OH35 is een hoogwaardig, oplosmiddelhoudende pasta-achtige hardwas. Dit product is te verkrijgen is de kleuren geel en wit. Voor alle parketvloeren die waterafstotend zijn. Lecol Power Wax OH35 beschermt, onderhoudt en reinigt vloeren. Dit product is geschikt voor vloeren die veel belopen wordt en ook nog eens met een mooi glans effect.


Lecol OH 36 Step-Stop 1 liter

Met Lecol StepStop OH36 Vloeibare Was kunt u uw vloer reinigen, onderhouden en beschermen tegen vuil.


Lecol OH 39 Wax Care 1 liter

Lecol Wax Care OH39 wordt gebruikt als vervolgonderhoudsmiddel van geoliede vloeren en met was behandelde vloeren. Lecol Wax Care OH39 wordt kant-en-klaar geleverd, en hoeft dus niet verdund te worden.


Lecol OH 41 Easy Polish

De Lecol Easy OH41 is te gebruiken op alle gelakte vloeren. Het product is matglanzend en antislip. Ook kan de Lecol Easy Polish OH41 erg goed tegen mechanische belastingen, vuil- en rubberstrepen afstotend, veegvast.


Lecol OH 43 Care Cleaner 1 liter

Lecol Care Cleaner OH43 is een mild, huid- en materiaalvriendelijk geconcentreerd onderhoudsmiddel.


Lecol OH 45 Remover 1 liter

Lecol Remover OH45 is een reiniger voor sterk vervuilde vloeren, te verdunnen met water. Ook is dit product te gebruiken voor het verwijderen van oude Polish lagen. Een groot voordeel van dit product is dat het ook sterk verdund als reiniger gebruikt kan worden.


Lecol OH 47 Anti-slip 1 liter

Lecol AntiSlip Polish OH47 reinigt de vloer en geeft het een mooie glans. Ook houdt Lecol AntiSlip Polish OH47 vuil tegen en bereikt het een anti-slip effect. Dit middel kan gebruikt worden op elke gelakte parketvloer.


Lecol OH 49 Clean 1 liter

Lecol Clean OH49 is een geconcentreerd reinigingsmiddel dat vet en vuil oplost. Het heeft een aangename geur en is te verdunnen met water.


Lecol OH 51 PVC Polish 1 liter

Lecol PVC Polish OH51 is geschikt voor vinyl en PVC vloeren. Lecol PVC Polish OH51 brengt een beschermingslaag aan op de vloer waardoor de vloer beschermt wordt tegen zwaar mechanisch materiaal, rubberstrepen en de vloer wordt ook nog veegvast. Lecol PVC Polish OH51 geeft een goedogend mat eindresultaat.


Lecol OH 55 PVC Remover 1 liter

Lecol PVC Remover OH55 is geschikt voor vinyl en PVC vloeren. Dit product is waterverdunbaar en reinigt uw sterk vervuilde PVC of vinyl vloeren intensief. Omdat Lecol PVC Remover OH55 een lage pH-waarde heeft, is het niet alleen geschikt voor PVC en vinyl, maar ook voor linoleum.


Lecol OH 59 PVC Cleaner 1 liter

Lecol PVC Cleaner OH59 wordt gebruikt op uw vinyl en PVC vloeren. Dit product is voor de dagelijkse onderhoud. Het is een mild, huid- en materiaalvriendelijk reinigingsmiddel en ook nog PH-neutraal, de voordelen hiervan zijn dat er geen verkleuring van uw vloer kan optreden, en u verzekerd bent van een goede hechting voor het aanbrengen van een nieuwe onderhoudslaag.


Lecol OH 70 Laminaat Refresher 1 liter

Lecol Refrescher OH70 laat een antistatische beschermlaag achter en droogt zonder strepen op, Lecol Refresher OH70 kan op alle afwasbare materialen gebruikt worden zoals: kachels, vloeren, snitair en kunststof oppervlakken.


Lecol Vloeibare Was

De Lecol Vloeibare Was is geschikt voor alle vloeren die bestand zijn tegen oplosmiddelen, zoals parket- en andere houten vloeren, linoleum en steenhout.


Lecol V6 Master Polish

De slijtvaste beschermingslaag voor alle gelakte parketvloeren. Oplosmiddelvrije Polish op basis van speciaal gemodificeerde waterige polyurethaan acrylaat dispersies. De Lecol Master Polish V6 is verkrijgbaar in een matte of glanzende versie.