Osmo Onderhoud

Bescherm en verzorg uw gelegde vloer met ons assortiment onderhoudsproducten van Osmo. Uw houten vloer is goed beschermd met de verzorgingsproducten.

Osmo Onderhoudswas

De Osmo Vloeibare Onderhoudwas is een onderhoudsmiddel dat voornamelijk gebruikt wordt voor het opfrissen van houten- en kurkvloeren of voor het verwijderen van hardnekkige vlekken van houten oppervlaktes die behandeld zijn met een Osmo Hardwax-olie.


Osmo Wisch Fix

Osmo Wisch Fix is speciaal geschikt voor houten vloeren die zijn behandeld met Olie of Hardwaxolie maar ook veilig te gebruiken voor andere harde vloeren zoals gelakt parket, laminaat, PVC en tegelvloeren. Reinigt en verfrist zonder uw vloer uit te drogen in één handeling. Zo blijft uw houten vloer in optimale conditie.


Osmo Kwastreiniger 1 liter

Met de Osmo Kwastenreiniger kunt u gemakkelijk uw gebruikte gereedschappen schoonmaken. De Osmo Kwastenreiniger haalt gemakkelijk lak, olie en olieverf van uw kwast of borstel af. Zo heeft u snel weer schoon gereedschap, wat weer klaar voor gebruik is. Osmo Kwastenreiniger kan ook worden gebruikt voor het verdunnen van verfsoorten op basis van oplosmiddelen.