Osmo Onderhoud

Bescherm en verzorg uw gelegde vloer met ons assortiment onderhoudsproducten van Osmo. Uw houten vloer is goed beschermd met de verzorgingsproducten.

 

* De bestelde producten kunnen worden afgehaald in Nijkerk.

Natuurlijk kunnen wij de door u bestelde producten ook naar u verzenden. Hiervoor brengen wij eenmalig € 7,25 aan verzendkosten in rekening. LET OP: bij verzending graag uw adresgegevens in de mail vermelden!

Osmo Onderhoudswas 1 liter

De Osmo Vloeibare Onderhoudwas is een onderhoudsmiddel dat voornamelijk gebruikt wordt voor het opfrissen van houten- en kurkvloeren of voor het verwijderen van hardnekkige vlekken van houten oppervlakten die behandeld zijn met een Osmo Hardwax-olie.

  

€ 43,75 incl. btw *


Osmo Wisch Fix 1 liter

Osmo Wisch Fix is speciaal geschikt voor houten vloeren die zijn behandeld met Olie of Hardwaxolie maar ook veilig te gebruiken voor andere harde vloeren zoals gelakt parket, laminaat, PVC en tegelvloeren. Reinigt en verfrist zonder uw vloer uit te drogen in één handeling. Zo blijft uw houten vloer in optimale conditie.

 

€ 27,- incl. btw *


Osmo Reinigingsspray 0,4 liter

Osmo Reinigingsspray bestaat uit natuurlijke houtwaxen waardoor het hout optimaal wordt verzorgt en uw vloer in optimale conditie blijft. Het is perfect om kleine oppervlakten even snel bij te werken.

 

€ 27,- incl. btw *