Rubio Monocoat onderhoud

Rubio Monocoat draagt zorg voor hout en om uw vloer in topconditie te houden, kunt u het uitgebreide gamma Rubio Monocoat onderhoudsproducten gebruiken.

Monocoat Zeep

Monocoat Soap wordt gebruikt om behandeld parket te reinigen. Oppervlaktes die met Rubio Monocoat Oil Plus behandeld zijn maar ook met andere merken olie kunnen wekelijks onderhouden worden met een oplossing van 15 ml Monocoat zeep per 1 liter water, (TIP) Plantenspuit vullen met water en dopje zeep nevelen op de vloer of meubel en dweilen met een microvezel dweilen hierna met schoon water na dweilen zodat alle zeepresten verdwenen zijn. 


Monocoat Universal onderhoudsolie 0,5 liter

RMC Universal Maintenance Oil is een onderhoudsolie voor het opfrissen van hout dat behandeld werd met Rubio Monocoat olie, alsook voor het opwaarderen van niet met Rubio Monocoat behandelde oppervlaktes.

 

RMC Universal Maintenance Oil zal het hout voeden, een vollere look (satijn glans) geven en de vloeistofresistentie verhogen.


Monocoat Surface Care 0,75 liter

Monocoat Surface Care is een kant-en-klaar reinigingsproduct voor het wekelijkse of maandelijkse onderhoud van met Monocoat Oil Plus behandelde oppervlaktes, waarbij geen water gebruikt dient te worden.

 

Eveneens geschikt voor een snelle reiniging van lokale vlekken.


Monocoat Cleaner 1 liter

RMC Cleaner is een reiniger die - na het schuren en stofzuigen - een grondige reiniging van het oppervlak garandeert vooraleer met Rubio Monocoat Oil te behandelen.

 

 

 


Monocoat Lime Spot remover 0,5 liter

Monocoat Limespot Remover is een kant-en-klaar product voor het verwijderen van kalkhoudende watervlekken op een met Rubio Monocoat Oil behandelde oppervlakte.

 

 

 


Monocoat Grease remover 0,5 liter

Grease Remover is een kant-en-klaar product voor het verwijderen van vetvlekken op een met Rubio Monocoat Oil behandelde oppervlakte. 

 

 


Monocoat Refresh Spray 0,4 liter

Monocoat Refresh Spray 400 ml is een handig kant-en-klaar product, dat zowel in een verstuiver als in blik verkrijgbaar is. Het product zorgt ervoor dat de bescherming van een met Rubio Monocoat Oil Plus behandelde oppervlakte opgefrist en hersteld wordt.

 

 


Monocoat Refresh Eco 0,5 liter

RMC Refresh Eco is een kant-en-klaar verstuifbaar product, voor de opfrissing en herstelling van alle met olie beschermde, houten oppervlakken. 

 

 

 


Monocoat Tannin remover 0,5 liter

Monocoat Tannin remover voor het verwijderen van donkere of bruine kringen plekken op het hout die veroorzaakt zijn door ijzer ontlasting van dieren bloempotten enzovoorts . Het product kan zowel gebruikt worden op onbehandelde, geoliede als gewaxte oppervlakten.

 

Breng de oplossing met een kwast aan op de verkleuring en laat dit intrekken. Zo nodig de behandeling herhalen tot de verkleuring verdwenen is.  


Monocoat Maintenance Invisible

Rubio Monocoat Invisible Maintenance Oil is de eindlaag van het RMC Invisible Oil System dat een transparante afwerking mogelijk maakt van eik of andere van nature lichte houtsoorten.

 

De RMC Invisible Maintenance Oil wordt aangebracht na het plaatsen van de RMC Invisible Oil en zorgt voor een slijt- en vlekbestendig eindresultaat.