Rubio Monocoat onderhoud

Om uw vloer in topconditie te houden kunt u het uitgebreide assortiment Rubio Monocoat onderhoudsproducten gebruiken. 

 

* De bestelde producten kunnen worden afgehaald in Nijkerk.

Natuurlijk kunnen wij de door u bestelde producten ook naar u verzenden. Hiervoor brengen wij eenmalig € 7,25 aan verzendkosten in rekening. LET OP: bij verzending graag uw adresgegevens in de mail vermelden!

Monocoat Zeep 1 liter

Monocoat Soap wordt gebruikt om behandeld parket te reinigen. Oppervlakten die met Rubio Monocoat Oil Plus behandeld zijn (maar ook andere merken olie) kunnen wekelijks onderhouden worden met een oplossing van een dopje Monocoat zeep per 10 liter water. (TIP: Plantenspuit vullen met water en dopje zeep nevelen op de vloer of meubel en met een microvezel dweilen. Hierna met schoon water na dweilen zodat alle zeepresten verdwenen zijn.)

 

€ 17,50 incl. btw *


Monocoat Universal onderhoudsolie 0,5 liter

Monocoat Universal Maintenance Oil is een onderhoudsolie voor het opfrissen van hout dat behandeld is met Rubio Monocoat olie, eveneens voor het opwaarderen van niet met Rubio Monocoat behandelde oppervlakten.

 

RMC Universal Maintenance Oil zal het hout voeden, een vollere look (satijn glans) geven en de vloeistofresistentie verhogen.

 

€ 48,25 incl. btw *


Monocoat Surface Care 0,75 liter

Monocoat Surface Care is een kant-en-klaar reinigingsproduct voor het wekelijkse of maandelijkse onderhoud van met Monocoat Oil Plus behandelde oppervlakten waarbij geen water gebruikt dient te worden. Eveneens geschikt voor een snelle reiniging van lokale vlekken.

 

€ 18,75 incl. btw *


Monocoat Cleaner 1 liter

RMC Cleaner is een reiniger die - na het schuren en stofzuigen - een grondige reiniging van het oppervlak garandeert. 

 

€ 23,25 incl. btw *


Monocoat Lime Spot remover 0,5 liter

Monocoat Limespot Remover is een kant-en-klaar product voor het verwijderen van kalkhoudende watervlekken op een met Rubio Monocoat Oil behandelde oppervlakte.

 

€ 35,50 incl. btw *


Monocoat Grease remover 0,5 liter

Grease Remover is een kant-en-klaar product voor het verwijderen van vetvlekken op een met Rubio Monocoat Oil behandelde oppervlakte. 

 

€ 35,50 incl. btw *


Monocoat Refresh Spray 0,4 liter

Monocoat Refresh Spray 400 ml is een handig kant-en-klaar product dat zowel in een verstuiver als in blik verkrijgbaar is. Het product zorgt ervoor dat de bescherming van een met Rubio Monocoat Oil Plus behandelde oppervlakte opgefrist en hersteld wordt.

 

€ 28,- incl. btw *


Monocoat Refresh Eco 0,5 liter

RMC Refresh Eco is een kant-en-klaar verstuifbaar product voor het opfrissen en herstellen van alle met olie beschermde houten oppervlakten. 

 

 

€ 29,75 incl. btw *


Monocoat Tannin remover 0,5 liter

Monocoat Tannin remover is bestemd voor het verwijderen van donkere of bruine kringen en plekken op het hout die veroorzaakt zijn door ijzer ontlasting van dieren, bloempotten enzovoorts. Het product kan zowel gebruikt worden op onbehandelde, geoliede als gewaxte oppervlakten.

 

Breng de oplossing met een kwast aan op de verkleuring en laat dit intrekken. Zo nodig de behandeling herhalen tot de verkleuring verdwenen is.  

 

€ 35,50 incl. btw *


Monocoat Maintenance Invisible 0,5 liter

Rubio Monocoat Invisible Maintenance Oil is de eindlaag van het Monocoat Invisible Oil System dat een transparante afwerking mogelijk maakt van eik of andere van nature lichte houtsoorten.

 

De RMC Invisible Maintenance Oil wordt aangebracht na het plaatsen van de RMC Invisible Oil en zorgt voor een slijt- en vlekbestendig eindresultaat.

 

€ 50,25 incl. btw *