Projecten waar wij trots op zijn!

Scroll afbeelding

Rustieke Dual Plank in Loenen aan de Vecht

In Loenen aan de Vecht hebben wij voor een klant een mooie rustieke houten vloer van Cinzento Custom Made® mogen leveren. Deze klant hebben wij van het begin (oriëntatie gesprek over de houten vloer) tot het eind (oplevering van de vloer) mogen begeleiden.

 

De vloer is volledig naar wens van de klant behandeld. Zo is deze eiken vloer optisch geborsteld, gerookt en wit geolied met Monocoat. De planken hebben een dikte van 15 mm en een top laag van 4 mm, hierdoor is deze vloer uitermate geschikt voor vloerverwarming. Benieuwd naar de mogelijkheden van een houten vloer op vloerverwarming? Bekijk dan hier de pagina over vloerverwarming.

 

De 18 cm brede planken zijn ook verkrijgbaar in een lengte van 100 cm tot wel 240 cm. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van deze vloer? Wij helpen u graag! Bezoek onze showroom in Nijkerk of neem contact met ons op via de mail: info@designvloer-raam.nl

 

PVC visgraat vloer in combinatie met PVC tegels

In dit appartement ligt een PVC visgraat vloer van VIVAfloors in de Eiken kleur nummer 8360 afgewerkt met band en bies. De PVC 8300-serie is een natuurgetrouwe eiken-serie. Met mooie, natuurlijke noesten dit past perfect in de stijl van de inrichting en is verkrijgbaar in lijm- en clickvariant.

 

In de keuken liggen donkere PVC tegels van het merk Aspecta. Het effect van een keramische vloer levert een prachtig modern design op. De vierkante PVC-tegels hebben een mooi groot formaat van 45,7 cm x 45,7 cm. Doordat de PVC tegels een donkere tint hebben springt de visgraat vloer er nog meer uit. De PVC tegels komen uit de Aspecta One Highland Step collectie.

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een PVC visgraat vloer of tegels? Bezoek dan onze PVC pagina voor meer informatie of bezoek onze showroom in Nijkerk voor een vrijblijvend gesprek. Wij helpen u graag!

 

Woonhuis Doornenburg. 22 cm. brede rustiek eiken dual plank

In een, door de bewoners, zelf gebouwde prachtige woning in Doornenburg werd ons gevraagd een plankenvloer te leggen. De klant koos voor een 22 cm. brede rustiek eiken dual plank welke af fabriek werd verouderd en afgewerkt met een zwarte Monocoat olie. Voor een optimale warmtedoorgifte van de vloerverwarming is de vloer rechtstreeks verlijmd op de cementdekvloer.

 

De prachtige inrichting van deze woning maken het tot een prachtig eindresultaat. Dit tot volle tevredenheid van de bewoners, en dat is waar we het voor doen.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden van een rustieke eiken plank? Neem dan hier contact met ons op. 

 Woonhuis Almere. Massief eiken exquisit visgraatvloer van 14 x 70 cm.

 

In de woonkamer voor een consument uit Almere hebben wij een mooie massief eiken visgraat mogen leggen. De keus viel op de een rustige sortering eiken van 14 x 70 cm. welke na het leggen is afgewerkt met een Monocoat olie in de Sky Grey kleur.

 

De MDF-plinten maken dit plaatje compleet. Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor een mooie vloer bij u thuis?

 

Neem dan contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

 Visgraat PVC-vloer van VivaFloors

In een prachtig uitgebouwde woning in Nijkerk mochten wij een PVC-vloer leggen. Deze mensen kozen voor een visgraat vloer van VivaFloors in kleurnummer 6850. Rondom deze vloer hebben wij een band geplaatst. De 9 cm. hoge RAL9010 MDF-plint maakt dit schitterende plaatje compleet. De bewoners kunnen nu genieten van hun onderhoudsarme vloer.

 

Bent u ook geïnteresseerd in een PVC-vloer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via dit contactformulier. 

 Exclusieve houten vloer gebeitst en geolied

 

Voor deze woning in Hoevelaken mochten wij deze prachtige exclusieve houten vloer laten produceren en leggen. De klant koos voor een planken variant in een specifieke kleur. Hiervoor moest meerdere malen testen en monsterdelen gemaakt worden om de kleur precies naar wens te krijgen.

 

 

Hiervoor is de vloer behandeld met een watergedragen reactiebeits, waarna deze geborsteld is en afgewerkt werd met een Monocoat olie in de kleur Mist 5%. Tevens hebben wij de trapdelen exact dezelfde bewerking gegeven om het plaatje compleet te maken.

 

Wilt u ook uw droomvloer realiseren samen met ons? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via dit contactformulier.Visgraat vloer naar wens gerookt en geolied

 

In Barneveld hebben wij deze eiken visgraat vloer naar wens van de klant geleverd en gelegd. Deze 15 mm visgraat delen hebben wij volledig naar wens gerookt en vervolgens afgewerkt met een witte olie.

 

Deze vloer vormt een mooie basis voor een modern interieur. De Monocoat olie die wij gebruiken ter afwerking zorgt ervoor dat het hout goed afgesloten wordt, waardoor deze slijtvast is en eenvoudig schoon te maken is.

 

Wilt u meer weten over het onderhouden van uw houten vloer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via dit contactformulier.Visgraat vloer gerookt en wit geolied

 

In Leusden hebben wij een 10 mm visgraat vloer gelegd. Deze is naar wens van de klant gerookt en wit geolied. Er is gekozen voor een rustieke sortering in een dual plank variant. 

In het verlengde van deze visgraat vloer hebben wij ook de hal voorzien van enkele planken delen én hebben wij de trap gerenoveerd in dezelfde bewerking.

 

Wederom een tevreden klant die een lange tijd kan gaan genieten van deze prachtige vloer.

 Plankenvloer rustiek 'Cotton White' geolied

 

Deze mooie 15 mm Dual Parquet vloer hebben wij mogen leggen in Barneveld. Er is door de klant gekozen voor een rustiek A sortering, die zowel rustige als rustieke planken heeft.

 

De planken afgewerkt met een Monocoat Cotton White olie. Dit maakt de vloer slijtvast en onderhoudsvriendelijke.

 

Ook dit project hebben wij weer naar tevredenheid van de klant opgeleverd en kan een leven lang mee.

 Plankenvloer eiken gerookt wit geolied

 

In Barneveld hebben wij deze eiken Dual Parquet planken vloer geleverd en gelegd. Om de levendigheid van het hout goed naar boven te laten komen, hebben wij deze 15 mm planken naar wens van de klant gerookt.

 

Vervolgens zijn de planken afgewerkt met een Monocoat White olie, zodat deze slijtvast, vuilafstotend en vochtwerend is. 

 

Het resultaat is een stabiele trendy vloer, die perfect aansluit bij het gekozen interieur.Visgraat vloer eiken rustiek in Amersfoort

 

In opdracht van Lieke Vingerhoed van ByThimble hebben wij een prachtige visgraat vloer geleverd in een rustieke sortering. Deze vloer is naar wens van de klant gerookt en geolied met Monocoat White. 

 

Sinds enige tijd werken wij regelmatig samen met Lieke. Lieke is een interieurstylist die het ontwerpen van interieuren spiegelt aan haar persoonlijkheid. Ze zorgt er met de door haar gekozen inrichting voor dat jij je thuis voelt in de betreffende ruimte. Dit kan zowel thuis als op kantoor zijn. Plankenvloer Beurs van Berlage Amsterdam

 

Recent hebben wij een van onze mooiste projecten tot nu toe mogen opleveren. Voor de Beurs van Berlage in Amsterdam hebben wij twee planken vloeren mogen leggen, beide met verschillende bewerking-en, voor twee verschillende ruimtes. 

 

Eerst hebben wij in het New York Film Academy Café een eiken vloer gelegd die naar wens was gerookt, geborsteld en kleur geolied. Vervolgens hebben wij in de studieruimte een eiken plank geborsteld en naturel geolied.

 

Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en hebben er weer een tevreden klant bij.

 Plankenvloer eiken rustiek grijs gebeitst

 

In Barneveld hebben wij een woning mogen voorzien van eiken plankenvloer in een rustieke sortering. De klant wou een grijzige vloer, waarbij de karakteristieke houtnerf goed zichtbaar was. Daarom hebben wij er samen met de klant voor gekozen om de planken, voorafgaand aan het in kleur beitsen, zwaar te borstelen. 

 

Het borstelen zorgt ervoor dat de zachte houtdelen bij de nerven verdwijnen en dat de vezels van het hout open gaan staan, waardoor deze extra beits opnemen.

 

Hierdoor springt de tekening van het hout er extra uit en hebben wij kunnen voldoen aan de wens van de klant. 

 Visgraat vloer 180 x 900 mm in Utrecht

 

Vanuit Utrecht kregen wij een aanvraag voor een moderne variant van een visgraat vloer. Deze visgraat vloer moest bestaan uit delen van van maar liefst 180 mm x 900 mm. 

  

Een visgraatpatroon van deze afmeting is al een eyecatcher op zich, maar in overleg met de klant is er voor gekozen om de vloer wit te oliën. Dit gaf net het beetje extra, waardoor de vloer perfect combineert met het gekozen interieur.  

 Plankenvloer eiken geschaafd in Barneveld

 

In een woning in Barneveld hebben wij een vloer opgeleverd die naar wens van de klant dusdanig behandeld is dat deze een karak-teristieke uitstraling kreeg. Er is gekozen voor een eiken plank in een rustiek A/B sortering met micro velling. 

 

De vloer is naar wens gerookt, geschaafd en kleur geolied. Deze combinatie van bewerkingen geeft een levendige uitstraling die goed aansluit bij het interieur. Om het plaatje compleet te maken hebben wij ter afwerking ook de bijbestelde deklatten dezelfde bewerking gegeven als de vloer. 

 Plankenvloer eiken 1-Bis geolied in Nijkerk

Een mooie thuiswedstrijd in Nijkerk. Hier hebben wij in een woning een prachtige eiken vloer gelegd in een strakke 1-Bis sortering. Deze sortering heeft vrijwel geen oneffenheden, wat betekend dat er geen

 

spint, scheuren, valbreuk of grote noesten voorkomen in de vloer. Naar wens van de klant is de vloer afgewerkt met Monocoat wit 5%, waardoor de vloer makkelijk te onderhouden en te verzorgen is. Daarnaast maakt het de vloer slijtvast, vuilafstotend en vochtwerend.

 Visgraat vloer Woodlook in Utrecht

In Utrecht hebben wij een mooie eiken visgraat mogen leggen in een rustiek A sortering. Naar wens van de klant is deze visgraat vloer Monocoat Woodlook gebeitst en geolied.

 

Het resultaat is een vloer die zijn natuurlijke uitstraling heeft behouden, bestand is tegen intensief gebruik en makkelijk te onderhouden is. Daarnaast geeft deze Woodlook visgraat vloer een mooi contrast met de verschillende pastelkleuren van het interieur.

 Opgeleverde projecten

 

Deze pagina bevat een overzichtelijke weergave van de door ons afgeronde projecten. Dit varieert tussen houten vloeren, PVC vloeren, traprenovatie en Luxaflex raambekleding.