"Een vooruitstrevend bedrijf op het gebied van kwalitatief hoogwaardige houten vloeren."

Scroll afbeelding

Over ons

Wij van Design Vloer & Raam zijn een vooruitstrevend bedrijf op het gebied van kwalitatief hoogwaardige houten vloeren, PVC vloeren en Luxaflex® raamdecoratie. Een speerpunt van ons is elk project beter willen doen dan de vorige, ongeacht de grootte. Voor ons is niets onmogelijk en samen met u creëren wij de perfecte sfeer en uitstraling waar u zich prettig bij voelt.

 

Ons team van nette en vakbekwame parketteurs hebben liefde voor het vak en oog voor detail. Zij verzorgen het plaatsen van uw nieuwe vloer tot in de puntjes, inclusief het plaatsen van de plinten en overige afwerkingen.

 

Vele consumenten gingen u voor en hebben Design Vloer & Raam een unieke vloer laten plaatsen, afgestemd op hun specifieke wensen. Onder het kopje projecten treft u een aantal foto’s van projecten welke wij hebben mogen uitvoeren. We zijn er trots op en delen dit dan ook graag met u.Net dat beetje extra

 

Wij geven net dat beetje extra en ontzorgen u van al uw werkzaamheden. Bijvoorbeeld door het verwijderen en afvoeren van uw bestaande vloer. Bijkomende werkzaamheden zijn altijd bespreekbaar en indien mogelijk voeren wij deze graag voor u uit.

 

Vele klanten gingen u al voor en wij realiseerden voor deze mensen hun droomvloer of raamdecoratie. Weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor u klaar. 


Wij heten u van harte welkom in Nijkerk