Robuust drielaags eiken, met een unieke stabiliteit en geoptimaliseerd voor vloerverwarming

Scroll afbeelding

Quote VanJoost

PLANCA by VanJoost

 

PLANCA by VanJoost is een collectie luxueuze parketvloeren. Het is een authentieke en exclusieve lijn houten vloeren, mede ontwikkeld door Joost van Veldhuizen. Joost heeft een passie voor hout en natuurlijke producten, wat geresulteerd heeft in een groots product dat bestaat uit maar liefst drie lagen massief eiken, totaal goed voor een dikte van 20 mm. Daarnaast wordt de gehele collectie aangeboden in enkel grote afmetingen. 

 

Groots met een unieke stabiliteit

De collectie bestaat uit 7 industriële, maar toegankelijke kleuren en de planken zijn verkrijgbaar in een breedte van 250 mm of 300 mm. Dit in combinatie met de 20 mm dikte en een lengte tot 3.000 mm maakt het product imposant, maar geeft het ook een ongeëvenaarde stabiliteit.

 

Vloerverwarming & onderhoud

Door de drie lagen massief eiken opbouw is het product te leggen in combinatie met vloerverwarming, wat uitzonderlijk is voor een breedte van 300 mm. Daarnaast is er gekozen voor een twee componenten lucht gedroogde olie, wat het hout een natuurlijke uitstraling geeft en zorgt dat de vloer weinig onderhoud nodig heeft. 

 


Galaxy Collection by VanJoost

 

Met de toenemende vraag voor visgraatvloeren was de stap voor Joost van Veldhuizen klein om ook hiervoor een drielaags eiken collectie uit te brengen. Deze collectie bestaat uit patroondelen met een breedte van 200 mm en een lengte van 1.000 mm. Voor het eindresultaat is het product rondom voorzien van een vast veer en groefsysteem, waardoor deze ligt als een huis. 

 

Ook deze collectie is beschikbaar in 7 industriële kleuren, waarbij vooral de 'licht' gebrande in het oog springt. Een tijdrovende bewerking die per plank met de hand gebrand en bewerkt wordt. Tevens is ook de Galaxy Collection by VanJoost te leggen in combinatie met vloerverwarming.