"Onze vloeren hebben één ding met elkaar gemeen: ze zijn van topkwaliteit en zorgen voor jaren woonplezier"


Houten vloer restauratie in Uithoorn

 

In Uithoorn werden wij uitgenodigd om naar de vloer te komen kijken die wel een opknapbeurt kon gebruiken.

 

Tijdens deze inspectie werd het al snel duidelijk dat dit inderdaad een uitdagende klus zou worden. Maar dat kunt u wel aan een van onze ervaren parketteur overlaten. Onze parketteur Marco kon al zijn ervaring en vakmanschap kwijt in de restauratie van deze eiken planken. De vloer is uiteindelijk afgewerkt met een Monocoat Castle Brown kleur.

 

Een prachtig eindresultaat waar de bewoners weer jarenlang van kunnen gaan genieten. 

 

Bent u ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan hier contact met ons op. Wij helpen u graag!

 


Kerngerookte eiken plank in Lunteren

 

In een schitterende villa in Lunteren mochten wij aan de slag met een niet alledaagse vloer.

De bewoners kozen voor een kerngerookte Eiken plank met een breedte van 22 cm. Omdat deze villa rondom is voorzien van grote glazen puien was de wens om geen plinten te gebruiken. Dit soort uitdagingen gaan onze parketteurs graag aan.

 

En het resultaat mag er zijn! 153 meter planken over de gehele benedenverdieping, de vide en de master bedroom. En uiteraard is het onze parketteur Marco gelukt deze vloer rondom strak te zagen. Dit geldt ook voor de Eiken vloeren op de slaapkamers en ja, zelfs voor de planken die tegen het plafond van deze woning zijn gemaakt door de aannemer.

 

Een schitterende donkere plankenvloer waarover we van de bewoners grote complimenten ontvingen. En daar doen we het voor!

 

PVC visgraatvloer in Hilversum

 

Vanuit Hilversum kregen wij de opdracht een PVC-visgraat te leggen in een schitterend verbouwde woning. Nadat we de cementdekvloer geëgaliseerd hadden konden we starten met het leggen van de PVC vloer.

 

Na het secuur uitmeten en opzetten van de beginbaan werd de visgraatvloer gelegd. Vervolgens is er rondom de vloer een 22 cm brede band geplaatst. De 9 cm hoge MDF-plint maakt deze schitterende en nagenoeg onderhoudsvrije PVC-vloer helemaal af.

 

Wij wensen de bewoners heel veel plezier van de nieuwe vloer. Mond-tot-mond reclame is uiteraard altijd de beste reclame en dat is hier gelukt. Deze zomer mogen we dezelfde vloer gaan leggen voor een consument in Bussum

 

Visgraatvloer Hilversum
Visgraatvloer Hilversum 2
Visgraatvloer Hilversum pvc
Visgraatvloer Hilversum 3


Vakkundige restauratie van een houten vloer in Nijkerk

 

Voor het vakkundig restaureren van uw houten vloer bent u bij Design Vloeren Nijkerk aan het juiste adres. Zo werden wij in Nijkerk uitgenodigd voor het schuren van een houten vloer welke je niet veel tegenkomt, namelijk een Sucupira houten vloer. Deze werd door onze parketteur flink onderhanden genomen en en resultaat mag er zijn. 

 

Na een paar kleine reparaties is de gehele vloer geschuurd, gepolijst en voorzien van een Monocoat Pure olie. Rondom werden er 9 cm hoge MDF-plinten in de RAL9016 kleur geplaatst. Tot slot een nieuwe deurmat, welke netjes op vloerniveau ligt. 

 

Deze Sucupira vloer is in ere hersteld en kan weer jaren mee. Wij bedanken de nieuwe bewoners voor het vertrouwen en wensen jullie veel plezier van de vernieuwde vloer.

 

Sucupira vloer
Sucupira vloer 2
Sucupira vloer schuren
Sucupira vloer renoveren


Visgraat fijnbezaagd, gerookt en geolied

 

Na het leggen van een plankenvloer in een gerestaureerde woonboerderij in Nijkerk, mochten wij nu ook een visgraatvloer gaan leggen op de begane grond.

 

Wij hebben al een aantal mooie opdrachten mogen doen voor deze consument en wij zijn blij dat wij ook deze vloer weer mochten doen. Voor de woonkamer en het kantoor op deze locatie werd gekozen voor een rustiek eiken visgraatvloer van maar liefst 14 x 70 cm. Af fabriek is deze vloer fijnbezaagd, gerookt en geolied geleverd. Deze vloer hebben wij rechtstreeks verlijmd op de cementdekvloer, waardoor de vloerverwarming volledig tot zijn recht komt.

 

Plankenvloer boerderij 1
Plankenvloer boerderij
Visgraatvloer gerookt en geolied
Visgraatvloer op vloerverwarming


Aanheling en onderhoud in Hoevelaken

 

Wij worden niet alleen gevraagd voor het leggen van vloeren, maar ook voor onderhoud, reparaties en aanhelingen. Voor een consument uit Hoevelaken mochten wij dan ook aan de slag met het aanpassen van een bestaande visgraatvloer. De band en bies werden nu voor de nieuwe keuken langs gezet en de visgraatvloer werd netjes aangepast en aangeheeld door onze parketteur.

 

Na het aanhelen heeft onze parketteur de gehele vloer geschuurd en werden de honderden spijkertjes netjes afgestopt. Vervolgens is de vloer gepolijst en afgewerkt met Monocoat White 5%. 

 

Een mooie klus met een prachtig eindresultaat. De vloer kan weer jaren mee en wij wensen de bewoners veel plezier van de vernieuwde visgraatvloer. 

 

Is uw vloer ook toe aan een grote onderhoudsbeurt? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor advies en een passende offerte.

 

Traprenovatie
Traprenovatie Leusden
Traprenovatie overzettreden
Visgraatvloer Leusden


Traprenovatie in Leusden

 

Onze parketteurs zijn niet alleen specialisten op het gebied van het leggen van vloeren. Ook voor het laten renoveren van uw trap bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Vloeren

Voor een klant in Leusden hebben wij de eerste en tweede etage van de woning mogen voorzien van PVC-vloeren. Vervolgens was het aan onze parketteur de beurt om op de begane grond een mooie houten visgraat vloer te leggen. Af fabriek gerookt, wit geolied en vol verlijmd op de cementdekvloer voor een optimaal profijt van de vloerverwarming. Net als op de etages werd ook deze vloer rondom afgewerkt met een mooie 9 cm hoge RAL9010 MDF-plint. 

 

Trapbekleding

Een verhuizing brengt natuurlijk risico op beschadigingen aan bijvoorbeeld de trap met zich mee. Vandaar ons advies om na de verhuizing de trappen te laten bekleden. Voor de open trap van de eerste naar de tweede etage werd gekozen voor dezelfde kleur PVC. Het op maat maken en monteren van deze stroken kun je overlaten aan onze parketteurs.

 

Traprenovatie

Als laatste mocht onze parketteur zijn vakmanschap loslaten op de dichte trap naar de eerste etage. Deze Eiken overzet treden (welke exact hetzelfde behandeld zijn als de eerder gelegde visgraat vloer) werden vakkundig op maat gemaakt en gemonteerd. De witte stootborden maken het geheel af.

 

Wij danken de consument voor de mooie opdracht en goede zorg tijdens onze werkzaamheden. 

 

Traprenovatie
Traprenovatie Leusden
Traprenovatie overzettreden
Visgraatvloer Leusden


22 cm brede 'Woodlook' vloerdelen in Vleuten

 

Onze parketteur mocht bij dit project zijn vakmanschap laten zien in Veuten. Hier is door de klant gekozen voor 22 cm brede vloerdelen. Deze  zijn afgewerkt met de kleur 'Woodlook' van Rubio Monocoat, om de natuurlijke eiken kleur zoveel mogelijk te behouden.

De vloer werd vol verlijmd op de cementdekvloer, voorzien van vloerverwarming. De planken zijn netjes pas gezaagd rondom de kozijnen en de achterpui. In combinatie met de zwarte keuken en de witte plinten is het een prachtig plaatje geworden, waar wij ook de complimenten voor kregen van de bewoners. Daar doen wij het allemaal voor.

 

Woodlook vloer Veuten
Woodlook vloer Veuten
Woodlook vloer Veuten
Woodlook vloer Veuten


100 m2 plankenvloer gerookt wit geolied in Vorden

 

Via een klant in Nijkerk kwamen wij terecht in Vorden voor het leggen van een plankenvloer van 100 m2 in een schitterende verbouwde vrijstaande woning. 

 

Onze parketteurs hebben allereerst een spaanplaat ondervloer vernageld op de eiken houten ondervloer, waarna er gestart kon worden met het leggen van de 22 cm brede eiken planken. Deze waren fabriek af gerookt en wit geolied. Rondom zijn er 9 cm hoge RAL9010 MDF plinten geplaatst en waar mogelijk is de vloer strak gezaagd. 

 

Het resultaat: een schitterende vloer waar de bewoners jarenlang woonplezier van gaan hebben!

 

Houten vloer Vorden
Houten vloer Vorden
Houten vloer Vorden
Houten vloer Vorden


140 m2 PVC vloer in Nijkerk

 

Onze parketteurs gaan door het hele land, maar ook in ons eigen Nijkerk zijn wij actief.  Deze keer de schone taak om een mooie PVC vloer van maar liefst 140 m2 te gaan leggen.

 

Onze klant koos voor een visgraat met band en bies in de woonkamer. In dezelfde kleur werden er in de slaapkamers stroken gelegd en de keuken werd voorzien van een zwarte PVC-tegel. Ook hier gaven onze parketteurs net even iets extra's en zorgden zij voor een naadloze aansluiting van de verschillende vloeren. De 7 cm hoge RAL9010 MDF-plint maakt het schitterende plaatje compleet. 

 

Dit alles tot volle tevredenheid van de bewoners, die wij hartelijk danken voor het in ons gestelde vertrouwen en goede zorgen tijdens de werkzaamheden. Wij wensen ze veel plezier van hun mooie en onderhoudsarme PVC-vloeren.

 

PVC vloer Nijkerk
PVC vloer Nijkerk
PVC vloer Nijkerk
PVC vloer Nijkerk


Plankenvloer op 1e en 2e etage in Emmeloord

  

Op een schitterende locatie in Emmeloord mochten wij voor een consument op de 1e en 2e etage een mooie plankenvloer leggen. Er werd vooraf maar liefst 178 meter naar boven gebracht, zodat onze leggers zich enkel hoefden te richten op het leggen van de vloer. 

 

Er is gekozen voor een dubbel gerookte, optisch geborstelde en geoliede vloer. Rondom de trappen en de deurkozijnen zijn de delen volledig pas gezaagd en langs de wanden is een 7 cm hoge MDF plint geplaatst om het plaatje compleet te maken. 

 

Plankenvloer Emmeloord
Plankenvloer Emmeloord
Plankenvloer Emmeloord


Repareren, aanhelen en nieuwe visgraat vloer in de Bilt

 

Voor een consument in de Bilt mochten wij een bestaande eiken vloer aanhelen en repareren. Een mooie klus voor onze parketteurs. Er is eerst een stuk kaal geschuurd om de aanheling op de juiste wijze te kunnen maken. Vervolgens is de gehele vloer geschuurd, gestopt, gepolijst en in de Monocoat White 5% gezet. Na twee dagen hard werken ligt er een vloer die weer jaren mee kan. 

 

Na afronding van de aanheling en reparatie mochten onze parketteurs gelijk door met het leggen van een visgraatvloer op de begane grond. Voor de woonkamer heeft onze klant een rustiek eiken visgraat in een maatvoering van 14 x 70 cm uitgekozen. Af fabriek werd deze vloer gerookt en wit geolied. De visgraatvloer is verlijmd op een spaanplaat ondervloer. 

 

Wederom een paatje van een vloer en wij danken onze klant in het gestelde vertrouwen.

 

Vloerreparatie de Bilt
Vloerreparatie de Bilt
Vloerreparatie de Bilt
Vloerreparatie de Bilt


Aanhelen van visgraat vloer uit 1953 in Hilversum

 

Tijdens de inspectie in Hilversum werd al zichtbaar dat dit geen "standaard" aanheling klus zou worden. In 1953 werden er visgraatvloeren gelegd in maatvoeringen welke anno 2017 niet meer voorkomen. 

 

Rondom deze vloer is indertijd een band met een dubbele Afzelia bies en staande sluitfriezen geplaatst. Om en om zijn de friezen opgebouwd uit drie blokjes gevolgd door een "volle" lengte. Een klus waarin onze parketteurs alles kwijt konden. Alles ter plaatse exact naar de juiste maten zagen, aanhelen, repareren, schuren en oliën. Om de schitterende oude look van deze visgraatvloer te behouden is het afstoppen van de vloer achterwege gelaten. Voor de afwerking hebben wij voor een Monocoat Pure gekozen.

 

Het is weer een plaatje van een vloer geworden die met gemak nog eens 64 jaar meekan. 

 

Visgraat vloer aanhelen Hilversum
Visgraat vloer aanhelen Hilversum
Visgraat vloer aanhelen Hilversum


Visgraat vloer gerookt wit geolied in Naarden

  

Op een schitterende locatie in Naarden mochten wij een visgraat vloer gaan leggen. Deze mensen kozen voor een rustiek eiken visgraat in een maatvoering van 12 x 60 cm. Vanuit de fabriek werd deze vloer gerookt en wit geolied aangeleverd. Hierdoor is er geen onnodige hinder door het drogen, want de vloer is direct te belopen.

Onze ervaren parketteur heeft een prachtig resultaat geleverd met het leggen van de vloer en heeft ook met precisie de afstapjes naar de keuken afgewerkt. De RAL9010 MDF-plint en het mee oliën van de eiken trappen in de woning maken het plaatje compleet. 

Al met al een schitterend resultaat en jaren woonplezier voor de bewoners!
Visgraat vloer gerookt wit Naarden
Visgraat vloer gerookt wit Naarden
Visgraat vloer gerookt wit Naarden
Visgraat vloer gerookt wit Naarden


Visgraat vloer in Utrecht

 

Nadat we op de twee bovenverdiepingen een mooie laminaatvloer mochten leggen, was nu de begane grond aan de beurt van een woning in Utrecht.

Deze mensen kozen voor een eiken visgraat vloer in een rustiek A sortering van 12 x 60 cm, welke af fabriek werd voorzien van een Woodlook olie. Aan onze parketteur de eer deze klus van 70m2 te klaren.

Allereerst werd de anhydrietvloer geschuurd en voorgestreken waarna de beginbaan nauwkeurig werd uitgezet. De dagen erna werd er hard gewerkt en op vrijdag lag er een plaatje van een visgraat vloer, welke rondom afgewerkt is door middel van een 9 cm hoge RAL9010 MDF-plint. 

Wij wensen de bewoners heel veel plezier van hun nieuwe vloer!
Visgraat vloer Utrecht
Visgraat vloer Utrecht
Visgraat vloer Utrecht
Visgraat vloer Utrecht


Visgraat in karakteristieke woning Utrecht

 

In een karakteristieke woning in Utrecht mochten wij voor een klant 40 m2 visgraat leggen. De bewoonster koos voor een rustiek eiken visgraat vloer in een maatvoering van 7 x 49 cm. Aan onze parketteur de eer deze klus te klaren. Eerst werd er een 12 mm spaanplaat ondervloer gelegd en vlak geschuurd. Hierop werd de onbehandelde visgraat vloer verlijmd en gespijkerd. Na het leggen zijn er rondom 9 cm hoge RAL9010 MDF-plinten geplaatst en is het geheel gepolijst en afgewerkt met een Monocoat olie in de kleur White 5%.


Onze parketteur heeft wederom een plaatje gemaakt van deze vloer. Wij bedanken de bewoonster voor het in ons gestelde vertrouwen en wij wensen haar heel veel plezier van deze schitterende vloer.
Karakteristieke visgraat Utrecht
Karakteristieke visgraat Utrecht
Karakteristieke visgraat Utrecht
Karakteristieke visgraat Utrecht


Visgraat vloer dubbel gerookt in Naarden

 

In een schitterende villa in Naarden mochten wij de woonkamer en slaapkamer van een visgraatvloer voorzien. De klant koos voor een dubbel gerookte visgraatvloer van 9 x 45 cm. Maar was er nog niet helemaal uit welke kleur het precies moest worden. Geen probleem natuurlijk. Onze parketteurs gingen eerst aan de slag met het verlijmen en schuren van de mozaïek ondervloer. Tijdens het leggen van de visgraatvloer hebben zij ter plekke kleurstaaltjes gemaakt voor de klant. In de slaap kamer werd gekozen voor een Monocoat Sky Grey en in de woonkamer hebben we de vloer in de Monocoat Smoke gezet. Na het leggen is de gehele woning voorzien van 9 cm hoge MDF-plinten.

 

Twee plaatjes van vloeren waar we trots op zijn en waar we de bewoners heel veel plezier van wensen. 

 

Visgraat vloer gerookt Naarden
Visgraat vloer gerookt Naarden
Visgraat vloer gerookt Naarden
Visgraat vloer gerookt Naarden


Massief eiken visgraat in Rotterdam

 

Voor een klant in Rotterdam mochten wij een traditionele massief eiken visgraat vloer gaan leggen. Allereerst is er een 12 mm spaanplaat ondervloer geplaatst. De klant had gekozen voor een 6 mm rustiek eiken verouderde visgraat vloer in maatvoering van 9 x 45 cm. De visgraatdeeltjes zijn gelijmd en gespijkerd op de spaanplaat ondervloer. Om het verouderde effect te versterken blijven de klein spijkergaatjes zichtbaar in dit soort vloeren. Met oog voor detail is ook het opstapje tussen de woonkamer, keuken en trap afgewerkt. Na het leggen van de gehele vloer is deze voorzien van een Monocoat olie in de White 5% kleur en is er een 9 cm hoge RAL9010 MDF-plint geplaatst.

 

Wij bedanken de bewoners voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen hen veel plezier van de schitterende visgraat vloer.

 

Massief eiken visgraat Rotterdam
Massief eiken visgraat Rotterdam
Massief eiken visgraat Rotterdam
Massief eiken visgraat Rotterdam


Vloerrestauratie in de Hoef

 

Vloerrestauratie van de bovenste plank! Een consument uit de Hoef vroeg ons zijn eiken plankenvloer van 56 m2 te restaureren. Dit zou nog een hele uitdaging gaan worden was de verwachting. 

 

2 lange dagen heeft onze parketteur al zijn ervaring en vakmanschap op deze vloer losgelaten. Het resultaat is een mooie eiken vloer in de Sky Grey kleur van Monocoat en rondom afgewerkt met een 12 cm hoge MDF-plint. Onze klant was net zo enthousiast als wij. Voordat onze parketteur weer terug was op Nijkerkse bodem, mochten wij al een e-mail ontvangen met complimenten. Hier doen wij het voor!

 

Wij bedanken de bewoners voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen hen heel veel plezier van de vernieuwde vloer. 

 

Vloerrestauratie parket
Vloerrestauratie parket
Vloerrestauratie parket
Vloerrestauratie parket


Mozaïek vloer met industriële uitstraling in Nijkerk

 

Is een parketvloer in uw winkel, showroom, kantoor of kantine mogelijk, praktisch, onderhoudsvriendelijk en mooi? Wheelclinic Nijkerk en Design Vloer & Raam laten zien dat dit zeker mogelijk is. Door de massieve mozaïk deeltjes is de vloer praktisch en zeer onderhoudsvriendelijk. Of het mooi is? Oordeel zelf. Wij vinden in ieder geval van wel!

 

Wij wensen Wheelclinic heel veel succes in Nijkerk!

Ook een mooie, praktische en onderhoudsvriendelijke vloer voor uw bedrijf? Wij zijn u graag van dienst. 

 

Mozaïek vloer
Mozaïek vloer
Mozaïek vloer


Projecten in uitvoering

 

Op deze pagina vindt u onze projecten in uitvoering. Hier kunt u onze diversiteit in opdrachten zien, zoals plankenvloeren, visgraat vloeren, vloerrenovatie, traprenovatie, het vloer aanhelen, oliën, lakken, schuren enzovoort.