Luxaflex

Luxaflex®The Art of Window Styling

Al meer dan 60 jaar staat Luxaflex® voor “ The Art of Window Styling”. Luxaflex® heeft exclusieve en op maat gemaakte raambekleding en de oplossingen voor specifieke raammaten en vormen. Lichtregeling, energie-efficiënte, privacy en veilige en comfortabel bedieningen zijn slechts enkele aspecten die uw woning slimmer en elk raam stijlvoller maken.

 

Wij van Design Vloer & Raam zijn gespecialiseerd in alle binnen raambekleding van Luxaflex®. De Luxaflex® producten die wij u kunnen aanbieden zijn:

Rolgordijnen

Luxaflex® heeft sinds kort een volledig nieuwe collectie rolgordijnen geïntroduceerd. Deze collectie bestaat uit meer dan 300 verschillende stoffen en vier transparanties.

Twist Rolgordijnen

Door de transparante en verduisterende stroken stof over elkaar te schuiven, creëer je de hele dag door precies de gewenste combinatie van zonwering en privacy.

 

Vouwgordijnen

Luxe stoffen en vakmanschap, dat is wat de nieuwe collectie van Luxaflex® vouwgordijnen kenmerkt. 

 

 


Houten Jaloezieën

Al in de jaren ’50 werden de eerste Horizontale Jaloezieën door Luxaflex® geïntroduceerd. Tegenwoordig zijn de horizontale jaloezieën van Luxaflex® nog steeds niet weg te denken.

Verticale Jaloezieën

De Luxaflex® Verticale Jaloezieën zorgen voor een optimale licht binnenval en privacy in elke kamer van uw huis. Een ideale oplossing voor grote ramen, schuifdeuren en ramen in ongebruikelijke vormen.

Horizontale Jaloezieën

Luxaflex® biedt een uitgebreid assortiment Horizontale Jaloezieën. Elegante lichtregeling in combinatie met een schitterend assortiment modieuze kleuren, rijke texturen en exclusieve designs.


Plissé Shades

De Plissé Shades van Luxaflex® zijn verkrijgbaar van fris en minimaal wit tot trendy designs in fantastische kleuren.

Duette Shades

De Duette Shades houden uw huis koel in de zomer en warm in de winter.

 

Silhouette Shades

De stijlvolle Silhouette Shades transformeren het harde zonlicht naar een prettige natuurlijk licht.


Horren

 

Als u frisse lucht binnen wilt maar toch de insecten buiten wilt laten zijn de Luxaflex® Horren de perfecte oplossing.

  

Slimme Bediening Luxaflex®

PowerView Motorisation maakt het mogelijk om de Luxaflex® raamdecoratie nauwkeurig te bedienen, of je deze nu naar boven of beneden wilt bewegen of tuimelen.