Luxaflex® Duette Shades

Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door

 

De reden dat Luxaflex® Duette Shades heeft ontworpen is omdat 50% van de verwarmings- en koelenergie van een huis via de ramen kan ontsnappen. De Duette Shades houden uw huis koel in de zomer en warm in de winter.

 

De nieuwe collectie Duette Architella Shades is zelfs uitgevoerd in een unieke cel-in-cel ontwerp, deze drie luchtstroken isoleren uw huis het hele jaar door.

 

Nieuwste looks en kleuren:

Een breed scala aan prachtige stoffen met speelse patronen en kleuren, dat is wat de nieuwe collectie van Duette Shades te bieden heeft. Wat uw stijl ook is, het brede aanbod aan stoffen helpt u licht schitterend te regelen en de gewenste transparantie of privacy te creëren. De Duette Shades zijn zo ontworpen dat ze op bijna alle soorten en vormen ramen passen.

 

Voordelen Luxaflex® vouwgordijnen:

  1. Praktisch
  2. Stijlvol
  3. Filteren licht
  4. Bieden privacy
  5. Kindvriendelijk

De Luxaflex® Duette Shades zijn nu ook te bedienen met een controller, smartphone of tablet via Luxaflex® PowerView Motorisation.

Wij heten u van harte welkom in onze showroom om u persoonlijk te woord te staan en u te adviseren over de Luxaflex® Duette Shades die het beste bij uw huis passen.

 

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van de Duette Shades van Luxaflex® kunt u gerust uw vraag hier stellen.