Luxaflex® Horizontale Jaloezieën

Een designklassieker die licht en privacy regelt

 

Luxaflex® biedt een uitgebreid assortiment Horizontale Jaloezieën. Elegante lichtregeling in combinatie met een schitterend assortiment modieuze kleuren, rijke texturen en exclusieve designs. De lamellen zijn in vijf breedtes beschikbaar, van 16 tot 70 mm. Hierdoor zijn de Luxaflex® Horizontale Jaloezieën geschikt voor ramen van alle afmetingen. Zowel voor een langrecht of juist een schuin aflopend raam.

 

Verdubbel uw zicht: MegaView® Horizontale Jaloezieën biedt uw extra zicht. Deze jaloezieën sluiten op dezelfde manier als normale horizontale jaloezieën. alleen wanneer u deze jaloezieën opent heeft u twee keer zo veel zicht als bij normale jaloezieën.

 

Sierlijke optie: De jaloezieën van de collectie Ellisse® combineren een exclusief design met de functionaliteit van horizontale jaloezieën. Deze moderne stijl van lamellen zijn verkrijgbaar van 50 tot 70 mm. Ook kunt u de jaloezieën een persoonlijke tint geven door te kiezen uit een ruim assortiment sierlijke ladderbanden.

 

Voordelen Luxaflex® vouwgordijnen:

  1. Praktisch
  2. Sierlijk
  3. Elegant
  4. Bieden privacy
  5. Kindvriendelijk

Wij heten u van harte welkom in onze showroom om u persoonlijk te woord te staan en u te adviseren over de Luxaflex® horizontale jaloezieën die het beste bij uw huis passen.

 

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van de horizontale jaloezieën van Luxaflex® kunt u gerust uw vraag hier stellen.