Luxaflex® Horren

Ongestoord genieten van frisse lucht

 

Als u frisse lucht binnen wilt maar toch de insecten buiten wilt laten zijn de Luxaflex® Horren de perfecte oplossing. De Luxaflex® Horren bieden de mogelijkheid om uw huis optimaal te ventileren. Deze Horren kunnen voor u speciaal op maat worden gemaakt. Bij Luxaflex® wordt er alleen gebruik gemaakt van de aller beste materialen, waardoor u verzekerd bent van jarenlange bescherming tegen insecten.

 

Raamtoepassing:

 • Rolhor: De rolhor heeft een eigentijds design en is uitermate geschikt voor dakramen.
 • Inzethor: De inzethor met geringe inbouwdiepte kan zowel binnen als buiten en zonder te boren en of schroeven worden gemonteerd. Speciaal voor draai-kiepramen ontwikkeld.
 • Inzetrolhor: De inzetrolhor combineert de gemakken van een inzethor en een rolhor en is zowel horizontaal als verticaal te plaatsen.
 • Vaste hor: De vaste hor is zeer geschikt bij geringe kozijndiepte. Voor zowel binnen als buiten geschikt.

 

Deurtoepassing:

 • Plissé hordeur: Het gaas wordt niet opgerold maar gevouwen. De deur is kind- en rolstoelvriendelijk.
 • Rolhordeur: De deur stopt automatisch op een vooraf ingesteld stoppunt of op iedere positie afhankelijk van het type.
 • Schanierende hordeur: De scharnierende hordeur is opgebouwd uit een elegant, afgerond profiel. U kunt hiernaast kiezen voor een zelfsluitende deur of een deur die u middels een uniek scharnier zowel van binnen als buiten kunt openduwen.
 • Schuivende hordeur: De schuivende hordeuren is de ideale oplossing voor grote deuropeningen. Deze hordeur is gemakkelijk uitneembaar in het naseizoen.

Voordelen Luxaflex® Horren:

 1. Praktisch
 2. Stijlvol
 3. Laten frisse lucht binnen
 4. Houden insecten buiten
 5. Kindvriendelijk

Wij heten u van harte welkom in onze showroom om u persoonlijk te woord te staan en u te adviseren over de Luxaflex® Horren die het beste bij uw huis passen.

 

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van de Horren van Luxaflex® kunt u gerust uw vraag hier stellen.