Luxaflex® Houten Jaloezieën

Natuurlijke warme sfeer in uw huis

 

Al in de jaren ’50 werden de eerste Horizontale Jaloezieën door Luxaflex® geïntroduceerd. Tegenwoordig zijn de horizontale jaloezieën van Luxaflex® nog steeds niet weg te denken. Dit komt voornamelijk door de iconische en onverwoestbare stijl voor ramen, met uitstekende lichtregeling, privacy en inspirerende designs.

 

Ook deze collectie is weer eindeloos, met veel bijzonderen houtsoorten. Drie soorten houten jaloezieën worden hieronder uitgelicht:

 

Shine: De Shine lamellen zijn voorzien van een sterke glanslaag en geven uw interieur een luxueuze uitstraling.

 

Basic: De Basic collectie, gemaakt van kunststof materiaal, heeft de uitstraling van hout en voelt aan als hout, maar kan uitstekend tegen vocht. Met name hierdoor is de Basic collectie uitermate geschikt voor gebruik in badkamers en huizen aan het water.

 

Art: Voor een designstatement bent u aan het goede adres bij de Art collectie. De handgeverfde lamellen hebben een opvallend kleurverloop. De kleur op de lamel loopt terug naar wit.

 

Duurzame materialen: Luxaflex® is aangesloten bij de Forest Stewardship Council (FSC) voor gecertifieerde producten als houten jaloezieën. Veel items in de collectie dragen daarom ook het FSC® -label. De Horizontale Jaloezieën zijn ook verkrijgbaar in bamboe.

 

Voordelen Luxaflex® horizontale jaloezieën:

  1. FSC gecertificeerd
  2. Stijlvol
  3. Filteren licht
  4. Bieden privacy
  5. Kindvriendelijk

Wij heten u van harte welkom in onze showroom om u persoonlijk te woord te staan en u te adviseren over de Luxaflex® horizontale jaloezieën die het beste bij uw huis passen.

 

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van de horizontale jaloezieën van Luxaflex® kunt u gerust uw vraag hier stellen.