Luxaflex® Plissé Shades

Decoratief voor elke raamvorm

 

De Plissé Shades van Luxaflex® zijn verkrijgbaar van fris en minimaal wit tot trendy designs in fantastische kleuren. Luxaflex® is zich zeer bewust van de eisen die aan een moderne woning en inrichting worden gesteld en hoe uniek deze kunnen zijn.

 

Duurzame stoffen: Bij de nieuwe collectie van Plissé Shades heeft u de keuze uit meer dan 90 schitterende en duurzame stoffen. Hierdoor kunt u een verantwoorde keuze maken voor uw woning en gezin.

 

TruFit®: U kunt tegenwoordig ook de Plissé Shades van Luxaflex® rechtstreeks op het glas installeren zonder de noodzaak van boren. Deze eenvoudige bedienbaar systeem is ideaal voor draai-kiepramen, deuren maar ook voor standaard ramen.

 

LiteRise®: Een eenvoudige manier om uw Plissé Shades te bedienen is het koordloze LiteRise® systeem. Hiermee kunt u de shade met de hand omhoog duwen of omlaag trekken. Zo stopt de Plissé Shade precies op de positie die u wilt.

 

Voordelen Luxaflex® Plissé Shades:

  1. Eenvoudig te installeren
  2. Sierlijk
  3. Duurzaam
  4. Bieden privacy
  5. Kindvriendelijk

De Luxaflex® Plissé Shades zijn nu ook te bedienen met een controller, smartphone of tablet via Luxaflex® PowerView Motorisation.

Wij heten u van harte welkom in onze showroom om u persoonlijk te woord te staan en u te adviseren over de Luxaflex® Plissé Shades die het beste bij uw huis passen.

 

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van de Plissé Shades van Luxaflex® kunt u gerust uw vraag hier stellen.