Luxaflex® PowerView Motorisation

Smart shades that simplify your life

 

PowerView Motorisation maakt het mogelijk om de Luxaflex® raamdecoratie nauwkeurig te bedienen, of je deze nu naar boven of beneden wilt bewegen of tuimelen. Met de speciaal ontworpen PowerView App kunt u gepersonaliseerde scènes creëren zodat de raamdecoratie beweegt naar de door u ingestelde posities, op elk moment van de dag. U kunt dit zelfs instellen dat u alleen één raam bestuurd of het gehele huis.

 

Energiezuinig

Wakker worden met het zonlicht op uw gezicht, of bij zonsondergang de kou buitenhouden. De PowerView Hub berekent het tijdstip van zonsopgang en -ondergang.

 

PowerView App

Wanneer u thuis bent kunt u uw raambekleding gemakkelijk bedienen met de speciale PowerView App op uw smartphone of tablet.

 

Kindvriendelijk

Doordat de gemotoriseerde raamdecoratie van Luxaflex® koordloos is, is het veiliger voor kinderen en huisdieren.

 

Stembediening

Het PowerView systeem is ontworpen om compatibel te zijn met de meeste domotica-technologieën. Ook is hij te bedienen met Apple IOS en Android om de functies van uw draadloze huis te bedienen. Hiernaast is hij te gebruiken met: Google Assistant, Nest, Apple HomeKit en Amazon Alexa.

 

Geschikt voor:

De Luxaflex® PowerView Motorisation is geschikt voor de volgende producten:

 

Voordelen Luxaflex PowerView Motorisation:

  1. Praktisch
  2. Energiezuinig
  3. Veilig
  4. Veelzijdig
  5. Kindvriendelijk

Wij heten u van harte welkom in onze showroom om u persoonlijk te woord te staan en u te adviseren over de Luxaflex® PowerView Motorisation.

 

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van de PowerView Motorisation van Luxaflex® kunt u gerust uw vraag hier stellen.