Luxaflex® Twist Rolgordijnen

Verrassende variantie met privacy en lichtregeling

 

Door de transparante en verduisterende stroken stof over elkaar te schuiven, creëer je de hele dag door precies de gewenste combinatie van zonwering en privacy. U bepaald hoeveel u van binnenuit en van buitenaf kunt zien met een stijlvolle oplossing, de Twist Rolgordijnen van Luxaflex®.

 

Textuur en kleur: De stijl van de Twist Rolgordijnen kenmerkt zich door luxueuze, glanzende en bijzondere getextureerde stoffen. Combineer de verschillende stoffen en kleuren voor een gedurfd contrast of ga juist voor een harmonieus geheel en creëer zo de look die perfect bij je past.

 

Exclusieve dessins: Speciaal voor u heeft Luxaflex® vier looks in twaalf kleuren ontworpen. De verfijnde patronen met vloeiende, natuurlijke vormen met bladeren en dansende schaduwen of modernistische, hoekige lijnen geven deze trendy raamdecoratie extra flair.

 

Unieke patronen: Oogstrelend én praktisch: Twist Rolgordijnen zijn verkrijgbaar met opvallende strepen of met vier unieke patronen.

 

Voordelen Luxaflex® Twist Rolgordijnen:

  1. Exclusieve dessins
  2. Unieke patronen
  3. Slimme bediening
  4. Bieden privacy
  5. Kindvriendelijk

De Luxaflex® Rolgordijnen zijn nu ook te bedienen met een controller, smartphone of tablet via Luxaflex® PowerView Motorisation.

Wij heten u van harte welkom in onze showroom om u persoonlijk te woord te staan en u te adviseren over de Luxaflex® Twist Rolgordijnen die het beste bij uw huis passen.

 

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van de Twist Rolgordijnen van Luxaflex® kunt u gerust uw vraag hier stellen.