Luxaflex® Vouwgordijnen

Decoratieve stoffen, op maat gemaakt

 

Luxe stoffen en vakmanschap, dat is wat de nieuwe collectie van Luxaflex® vouwgordijnen kenmerkt. U heeft de keuze uit Tijdloos Wonen en Elegant Wonen. Naast dat de vouwgordijnen van Luxaflex® stijlvol zijn, beschikken zij ook over kindveilige bedieningen.

 

Luxaflex rolgordijnen Tijdloos Wonen: De nieuwe Tijdloos Wonen lijn van Luxaflex® zit boordevol innovatie. Hiernaast biedt het enorm veel stijlkeuzes. Wat deze lijn kenmerkt is dat de vouwgordijnen van Luxaflex®, naast dat ze er prachtig uitzien, beschikken over betaalbare stoffen, praktisch zijn en een kindveilige kettingbediening hebben. Of uw voorkeur nou uitgaat naar een verfijnde look of een moderne uitstraling, bij de collectie Tijdloos Wonen heeft u altijd een optie die aan uw wensen voldoet.

 

Luxaflex® rolgordijnen Elegant Living: De Elegant Living lijn van Luxaflex® kenmerkt zich door de zorgvuldig gekozen stoffen, prachtige stijl en slimme bediening. In deze lijn heeft u de keuze uit luxe linnen met transparante of juist rustieke looks, luxe natuurlijke materialen met rijke texture of luxe urban materialen met moderne patroneren en modieuze kleuren.

 

Voordelen Luxaflex® horizontale jaloezieën:

  1. FSC gecertificeerd
  2. Stijlvol
  3. Filteren licht
  4. Bieden privacy
  5. Kindvriendelijk

De Luxaflex® Vouwgordijnen zijn nu ook te bedienen met een controller, smartphone of tablet via Luxaflex® PowerView Motorisation.

Wij heten u van harte welkom in onze showroom om u persoonlijk te woord te staan en u te adviseren over de Luxaflex® vouwgordijnen die het beste bij uw huis passen.

 

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van de vouwgordijnen van Luxaflex® kunt u gerust uw vraag hier stellen.